Raspored za 2. kolokvij i VAŽNE obavijesti o narednim ispitnim rokovima

Kako je i bilo najavljeno, 2. kolokvij iz LA 2 pisat će se u utorak 25.06., s početkom u 16:30, u zgradi MO-a prema sljedećem rasporedu:

pred. 101: studenti s prezimenima A do L

pred. 110: studenti s prezimenima M do Ž

Studenti trebaju doći ispred određene im predavaonice najkasnije u 16:20, kako bi bili na vrijeme raspoređeni na mjesta na kojima će pisati kolokvij. Sa sobom treba donijeti dovoljan broj čistih papira formata A4 te obvezno neki identifikacijski dokument.

Napominjemo kako je namjera završiti s bodovanjem zadataka i objaviti konačne rezultate do kraja dolazećeg tjedna. Isto tako, studenti kojima bude određen obvezan usmeni ispit vjerojatno će isti biti u utorak 02.07. i/ili srijedu 03.07, dok će uvidi najvjerojatnije biti u pon. 01.07.


OBAVIJEST o narednim ispitnim rokovima.

Kako je i bilo najavljeno na predavanjima u ovoj akad. godini održat će se ispiti u sljedeća tri termina

08.07.2024. : drugi ispitni rok za LA 2

29.08.2024.: treći ispitni rok i za LA 1 i za LA 2

12.09.2024. : četvrti ispitni rok i za LA 1 i za LA2

Termini su formalno definirani i bit će na vrijeme otvarani u bazi ISVU, kako bi se studenti na vrijeme mogli prijaviti za ispit na konkretnom ispitnom roku. Napomena je kako student koji nema položen predmet LA 1 neće moći u jednom od dva zadnja roka (treći i četvrti ispitni rok) polagati i LA 1 i LA 2 u istom ispitnom roku!

Nadalje, zahtjev je upućen nadležnima na FO-u (od strane B. Širole) da ubuduće svi rokovi budu otvoreni za prijavu ispita po principu ”u terminu X-6 do X-3 dana”, gdje je X datum kada se piše konkretan pismeni ispit. Sasvim precizno, ako se student npr. bude htio prijaviti za treći ispitni rok dana 29. kolovoza 2024., onda će to morati učiniti NAJKASNIJE 26. kolovoza do 12:00. Razlog takvom zahtjevu je problem koji postoji oko organizacije pisanja ispita (određivanje termina, potrebnih predavaonica i osoba koje će čuvati na ispitima), a koji pada na leđa prof. Širole koji sve to sam obavlja već niz akad. godina. (Tako da bi bilo organizacijski i prezahtjevno i besmisleno da studenti ‘kapaju’ na listu prijavljenih npr. istog dana kad se piše pismeni ispit. Usput rečeno, na Mat. odsjeku organizacija svih ispita je sustavna, za razliku od ”stihijskog pristupa” koji se preferira na FO-u.) Vrlo vjerojatno će se, i uz navedeni sustav prijave ”u terminu X-6 do X-3 dana” studenti morati javiti emailom prof. Široli, recimo 7-8 dana prije termina ispitnog roka kako imaju namjeru prijaviti se za konkretan ispitni rok. No, ta će se opcija eventualno odrediti i na vrijeme oglasiti na ovoj web- stranici, kako bi svi studenti s njom bili na vrijeme upoznati.

Još jedna VAŽNA napomena. Studenti moraju vrlo seriozno voditi računa o svim budućim prijavama na ispitnim rokovima, jer ukoliko se na vrijeme ne prijave NEĆE NIKAKO MOĆI pristupiti ispitu na konkretnom ispitnom roku!